Avond4daagse

31 mei 2018
17.30 uur en 19.00 uur

We hebben dit jaar een behoorlijk aantal lopers. We lopen op maandag, dinsdag en woensdag met 108 personen (volwassenen en kinderen) mee en op donderdag met maar liefst 156 personen (volwassenen en kinderen) onder de naam Europaschool.

Het is de bedoeling dat we elke avond verzamelen onder een zogenaamde “strandvlag” met de kleur GROEN.

Iedereen kan zich daar gewoon verzamelen.
Wij zullen op de afgesproken tijd, met een duidelijk hoorbaar signaal, aangeven dat we vertrekken. Wij streven ernaar om als één groep de avondvierdaagse te wandelen en vragen u niet voortijdig te vertrekken. Wees op tijd en houd rekening met files rond de starttijden!

Hesjes

Donderdagmiddag 24 mei ontvangen de kinderen het blauwe hesje van de Europaschool. Het is de bedoeling dat uw kind het hesje mee naar huis neemt en elke dag weer goed zichtbaar draagt tijdens het lopen. Alleen de kinderen met een hesje aan krijgen op de laatste avond een leuke verassing.

We starten uiterlijk om 17.30 uur. WILT U OM 17.15 UUR AANWEZIG ZIJN.

Algemeen (van de Wandel Unie):

Weekrooster startplaatsen:

Maandag 28 mei 2018:

Startplaats: plantsoen bij de Kasbah, Zwavertsweg

Dinsdag 29 mei 2018:

Startplaats: grasveld bij Laurapark

Woensdag 30 mei 2018:

Startplaats: grasveld aan de Seringstraat achter HVV Hengelo

Donderdag 31 mei 2018:

Startplaats: het grasveld voor de Bataafse Kamp aan de Enschedesestraat.

Om de binnenkomst op de laatste avond extra feestelijk te maken willen we als één groep binnenkomen. Daarom zullen we vanaf de Velourstunnel gezamenlijk verder met een spandoek voorop naar de finish wandelen. We verzoeken u om niet vroegtijdig te vertrekken. De organisatie zal aangeven wanneer de groep als geheel vertrekt richting het eindpunt.

Mochten er op de avonden voor de gezelligheid kinderen/ouders meelopen die niet bij ons staan ingeschreven, dan willen wij u erop wijzen dat deze kinderen geen versnapering ontvangen, omdat wij alleen op basis van inschrijving hebben ingekocht.

De medaille-uitreiking vindt donderdagavond plaats gelijk na binnenkomst waar we weer verzamelen onder de “strandvlag” van het vertrekpunt.

De hesjes kunnen vrijdagochtend bij de eigen leerkracht weer worden ingeleverd.

We hopen op goed weer en wensen u alvast een gezellige en sportieve avondvierdaagse.

Organisatie avondvierdaagse