Koningsdag

20 april 2018
tussen 9.30 uur en 14.00 uur

Vrijdag 20 april wordt de jaarlijkse koningsdag gehouden met spelletjes en festiviteiten in en om de school.

Iedereen mag in het oranje op school komen. Let er wel op dat de kleding prettig zit.

Om 8.45 uur gaan we naar het schoolplein om daar samen de openingsdans te doen. Deze hebben we al geoefend in de klas. De ouders mogen kijken maar ook zeker mee doen. Er kan vooraf thuis al geoefend worden. Het dansje en het lied vind je op: koningsspelen.nl. Na de feestelijke opening gaan de kinderen in groepjes spelen en sporten. De kleuters op het kleuterplein. Groep 3 t/m 8 op hun eigen schoolplein en grasveld en in de sporthal.

Uiteraard is er tussendoor ook iets lekkers en drinken. We raden aan om de kinderen een flesje met dop of bidon mee te geven zodat zij deze kunnen vullen met water. Kinderen van groep 3 tot en met 8 moeten hun zaalschoenen meenemen.

Leerlingen van het ROC hebben voor onze school allerlei spelletjes bedacht. We krijgen 22 studenten die onze groepjes gaan begeleiden.

Om 11.20 uur staat er een heerlijke lunchbox klaar voor iedereen in de hal. Daar hebben enkele ouders voor gezorgd. De kinderen van groep 1 tot en met 8 eten samen. Bij mooi weer buiten, bij minder mooi weer in het speellokaal en in de hal. De kinderen mogen op deze ochtend een kleed meenemen voor de picknick en moeten een bord en beker meenemen. (naam erop)

Om 12.00 uur gaat de onderbouw naar huis en gaat de bovenbouw verder met het spelcircuit. De bovenbouw gaat om 14.00 uur uit.